Saltele Patuturi Copii

  • Produse Copii Online:
  • 272   1 - 20
Camera copilului. Dimensiuni 42 x 90 x 3,5 cmSpuma elastica nbsp nbsp... Detalii »
Brand: Lorelli   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua pentru landou Jacus are dimensiuni speciale de 90X40X6.5cm, aceasta fiind recomandata in mod special pentru landouri si patuturi din lemn pentru nou-nascut.CompozitieInteriorbull un strat de... Detalii »
Brand: Fiki Miki   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua Clasic ndash First Smile estenbsp fabricata din burete si acoperita cu o husa ce poate fi detasata. Salteaua asigura bebelusului dumneavoastra un somn linistit si confortabil. Poate fi folosi... Detalii »
Brand: First Smile   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Complet reversibila, salteaua de la Shnuggle hipoalergenica are husa special creata pentru a pastra o igiena sporita.nbspSpuma din interior are o grosime de 25 mm, fermitatea acesteia asigurand un ech... Detalii »
Brand: Shnuggle   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Saltea din burete, dimensiuni 120x60x6 cm, Kreis Design Dimensiune 120606 cm. Salteua este formata dintr-un strat de burete (spuma poliuretanica flexibila) imbracata cu o husa din bumbac. Buretele... Detalii »
Brand: Kreis Design   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Detalii Saltea pentru copii Hubners Cocos Burete Cocos 120x60x6 cmCaracteristiciSalteaua pentru copii Hubners Cocos Burete Cocos este alegerea perfecta pentru copilul dumneavoastra, aceasta ajuta la d... Detalii »
Brand: Hubners   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua din spuma poliuretana are o densitate ridicata, ceea ce inseamna ca isi va pastra fermitatea pentru o perioada indelungata. Toate materialele folosite sunt hipo-alergenice, astfel ca nu va tr... Detalii »
Brand: Jolie   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Spuma elastica Husa cu desene detasabila si lavabila Grosime 6 cm nbsp... Detalii »
Brand: Bertoni lorelli   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Potrivita pentru modelele TREND PLUS, MAXI PLUS. Compozitie spuma elastica Husa cu desene detasabila si lavabila Grosime 6 cm nbsp Grosimeanbsp saltelei poate varia cu +- 1 cm... Detalii »
Brand: Bertoni lorelli   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua din fibra de nuca de cocos este ideala pentru sanatatea bebelusului tau,asigurand un suport ferm, dar icircn acelasi timp confortabil. Se asigura un mediu sanatos, permite dezvoltarea corecta... Detalii »
Brand: Nichiduta   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Saltea 140x70x6 cm din burete Kreis Design Dimensiune 140706 cm. Salteaua este formata dintr-un strat de burete (spuma poliuretanica flexibila) imbracat cu o husa din bumbac . Buretele (spuma poliu... Detalii »
Brand: Kreis Design   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Caracteristici Husa din bumbac 100 foarte placuta la atingere, cu fermoar pentru detasare si spalare. Husa saltelei este disponibila in mai multe combinatii coloristice, 100 bumbac imprimat.Interiorul... Detalii »
Brand: Pj Baby   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Structura- husanbspdetasabila,cu model imprimat,nbspdisponibila in mai multe combinatii coloristice- primul strat este din fibra de cocos 1,5 cm , invelit intr-un netesut special oferind un confort te... Detalii »
Brand: Pj Baby   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Caracteristici Saltea sandwich 120 x 60 Saltea din fibra naturala de cocos cu inalte proprietati antialergice si antimucegai. Fibra de nuca de cocos pe ambele parti Compozitie fibra de cocos- spum... Detalii »
Brand: Nichiduta   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Detalii Saltea pentru copii Hubners Cocos Confort II 120x60x8 cmCaracteristiciSalteaua Cocos-Confort ofera un suport ferm si confortabil si in acelasi timp mentine coloana vertebrala a bebelusului int... Detalii »
Brand: Hubners   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Compozitie- interior spuma poliuretanica ( burete)- exterior husa de polycotton ( amestec de poliester cu bumbac)nbspDimensiune 120 x 60 x 5.5 cmSalteaua este destinata in special pentru calatorii fii... Detalii »
Brand: Nichiduta   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua din fibra de nuca de cocos este ideala pentru sanatatea bebelusului tau,asigurand un suport ferm, dar in acelasi timp confortabil. Se asigura un mediu sanatos, permite dezvoltarea corecta anb... Detalii »
Brand: Nichiduta   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Aceasta saltea copii MyKids Cocos Confort este confectionata din 2 straturi de fibra de cocos si un strat de burete la mijloc. Pentru o dezvoltare si crestere cat mai sanatoasa a copilului salteaua es... Detalii »
Brand: Mykids   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Salteaua Fibra Cocos MyKids MyDreams 9 este o saltea compusa din doua straturi un strat de fibra de cocos combinat cu un amestec de latex (covoras de cocos) si un strat de spuma poliuretanica. Salteau... Detalii »
Brand: Mykids   Categorie: Saltele Patuturi Copii
Camera copilului. Detalii Saltea pentru copii Hubners Fibra de Cocos 120x60x6 cmCaracteristiciSalteluta pentru copii Hubners Fibra de Cocos confera nou-nascutului o pozitie corecta in timpul somnului asigurand astfel o... Detalii »
Brand: Hubners   Categorie: Saltele Patuturi Copii
  • Produse Copii Online:
  • 272   1 - 20