Protectie Bancheta Scaun Auto Maxi-cosi

Protectie Bancheta Scaun Auto Maxi-cosi
95.00
Cumpara »

Descriere Produs

Protectie Bancheta Scaun Auto Maxi-cosi
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii: Se recomanda in mod deosebit pentru scaunele auto pozitionate cu spatele la sensul de mers (rear-facing prelungit)Se asaza intre bancheta autovehiculului si scaunul auto pentru a preveni uzura tapiser

Produse similare

Scaune Auto Copii. Husa de protectie si organizator auto pentru bancheta masina.Ideala pentru a se pastra curata si nepatata bancheta originala a masinii. Poate fi folosita cu orice scaun auto, scoica sau inaltator auto... Detalii »
Brand: Bo Jungle   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Se recomanda in mod deosebit pentru scaunele auto pozitionate cu spatele la sensul de mers (rear-facing prelungit)Se aseaza intre bancheta autovehiculului si scaunul auto pentru a preveni uzura tapise... Detalii »
Brand: Safety1st   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Sit on me ndash protectie bancheta universala pentru toate scaunele auto de copii, cu suprafata anti alunecare si texturata pe ambele parti.Protectia pentru bancheta masinii previne alunecarea scaunul... Detalii »
Brand: Hauck   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Protectia pentru bancheta sau scaun auto Recaro, este indicata pentru protejarea scaunelor si tapiteriei masinii, asezandu-se sub scaunul auto pentru copil sau pe spatele scunului din fata scunului co... Detalii »
Brand: Recaro   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Protectie pentru bancheta cu aspect de piele.... Detalii »
Brand: Besafe   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Sit On Me Deluxenbspndash protectia perfecta pentru bancheta masinii impotriva zgarieturilor si urmelor cauzate de scaunele auto pentru copii.Aceasta protectie universala din spuma de plastic extrem d... Detalii »
Brand: Hauck   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Protectia perfecta pentru bancheta masinii impotriva zgarieturilor si urmelor cauzate de scaunele auto pentru copii.Aceasta protectie universala din spuma de plastic extrem de comprimata este si extre... Detalii »
Brand: Hauck   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Caracteristici Organizator si protectie impotriva murdariei pentru scaunele auto.Protejeaza scaunul din fata de praful si noroiul de pe picioarele copiiilor instalati pe bancheta din spate.Se aplica u... Detalii »
Brand: Caretero   Categorie: Accesorii Scaune Auto