Cub Cu Activitati Pentru Bebelusi

Cub Cu Activitati Pentru Bebelusi
44.00
Cumpara »

Descriere Produs

Cub Cu Activitati Pentru Bebelusi
Brand: Ks Kids   Categorie: Accesorii Carucioare
Carucioare Copii: Acest cub moale, colorat si dotat cu componente care zornaie si fosnesc poate deveni prima jucarie preferata a copilului.Cubul mai are atasate un accesoriu pentru dentitie si o oglinda, elemente menit

Produse similare

Carucioare Copii. Jungla cu activitati este o jucarie ideala pentru bebelusi mai mari de 3 luni. Jungla cu activitati se poate agata la carucior, la arcadele Centrului de Activitati sau chiar la patut. Sistemul inova... Detalii »
Brand: Bam Bam   Categorie: Accesorii Carucioare
Camera copilului. Masuta pentru bebelusi WinFun cu activitatinbspMasuta cu activitati Winfun si melodii.Mod special de invatare a alfabetului in limba engleza intr-un mod inedit.Alfabetul este dispus pe masuta in cerc.... Detalii »
Brand: Winfun   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Jucaria interactiv-educativa pentru bebelusi antreneaza copilul in activitati care dezvolta abilitatile de coordonare a miscarilor si pe cele asociative (logice) Centrul de activitati ajuta copilul s... Detalii »
Brand: Baby Mix   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Jucarie bebelusi WinFun interactivanbspPanou de activitati deosebit, pentru bebelusi cu 2 moduri de folosire- 1 mod pentru cand copilul este mic si trebuie sa stea intins pe spate pentru a se juca- 1... Detalii »
Brand: Winfun   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Masuta si centru activitati bebelusi Globo Vitamina G 05205 cu sortator.Design atractiv, culorii vii si muchii neascutite pentru a preveni ranirea copilului.Masuta dispune de numeroase activitati atra... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Salteaua pentru bebelusi MusicampMotion Activity Gym Mat incurajeaza explorarea senzoriala. Este alegerea potrivita pentru ca bebelusul tau sa petreaca timp, distrandu-se si explorand toate activitati... Detalii »
Brand: Infantino   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Masuta activitati bebelusi Globo Vitamina G 05010 cu sortator si zornaitori.Masuta este prevazuta cu o gramada de activitati menite sa introduca bebelusul in lumea formelor, culorilor si sunetelor amu... Detalii »
Brand: Globo   Categorie: Centre De Activitati
Camera copilului. Distractia maxima este garantata de aceasta platforma inovativa Sariturile, rotireanbsp si balansarea reprezinta activitati captivante pana si pentru cei mai energici bebelusi Scaunelul se roteste... Detalii »
Brand: Bright Starts   Categorie: Centre De Activitati