Baza Family Fix Maxi Cosi

Baza Family Fix Maxi Cosi
900.00
Cumpara »

Descriere Produs

Baza Family Fix Maxi Cosi
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii: Planifica siguranta copilului in scaunul auto cu unitatea de baza premiata Maxi-Cosi FamilyFix. Acest sistem inovator se ataseaza in masina prin IsoFix disponibil in aproape toate masinile lansate re

Produse similare

Scaune Auto Copii. Siguranta Testata si PremiataSimplu si rapid de instalat- in autovehicul, impreuna cu oricare baza Maxi-Cosi FamilyFix, 2wayFix- pe toate sasiurile Maxi-Cosi, Quinny, Bebe Confort si pe majoritatea ca... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Auto 0 0 13 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto Maxi-Cosi 2wayPearl2wayPearl este primul scaun auto icircn conformitate cu noul standard EU de siguran i-Size, i reprezint cea mai sigur alegere pentru copilul tuEste compatibil cu baza 2wa... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Cu Isofix
Carucioare Copii. Pachetul include carucior Stella Maxi-Cosi, landou Foldable Maxi-Cosi, cos auto Pebble Plus I-Size Maxi-CosiFiecare familie are propriul ei ritm, stil si obiceiuri. La fel si a ta. S-ar putea sa te bu... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Carucioare 3 In 1
Plimbare & Relaxare.
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Plimbare Relaxare
Plimbare & Relaxare.
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Plimbare Relaxare
Scaune Auto Copii. Maxi-Cosi EasyBase 2 Prindere in centura de sigurantaPregatirea unui copil pentru o excursie cu masina,indiferent daca este vorba de un drum scurt pana la magazin sau o calatorie lunga,uneori poate fi... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Carucioare Copii. Maxi-Cosi Mura 3 amp 4 roti de la nastere la aproximativ 3.5 ani (0-15 kg).Caruciorul premiat Maxi-Cosi Mura ofera libertatea de a va bucura de timpul liber impreuna cu copilul d-voastra,avand la disp... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Carucioare Reversibile
Scaune Auto Copii. 2wayPearl este primul scaun auto icircn conformitate cu noul standard EU de siguran i-Size, i reprezint cea mai sigur alegere pentru copilul tuEste compatibil cu baza 2wayFix Maxi Cosi ca parte a conc... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Auto 0 1 0 18 Kg