Prieten De Calatorie Maxi Cosi

Prieten De Calatorie Maxi Cosi
53.00
Cumpara »

Descriere Produs

Prieten De Calatorie Maxi Cosi
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii: Jucarie agatatoare pentru cos auto sau landou. 3 modele Sam, Max, Lisa Puternic si dragalas, Sam iese in evidenta rasucindu-se si infasurandu-se in jurul mainii, cosului auto, patutului sau caruci

Produse similare

Scaune Auto Copii. Maxi-Cosi EasyBase 2 Prindere in centura de sigurantaPregatirea unui copil pentru o excursie cu masina,indiferent daca este vorba de un drum scurt pana la magazin sau o calatorie lunga,uneori poate fi... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Carucioare Copii. Pachetul include carucior Stella Maxi-Cosi, landou Foldable Maxi-Cosi, cos auto Pebble Plus I-Size Maxi-CosiFiecare familie are propriul ei ritm, stil si obiceiuri. La fel si a ta. S-ar putea sa te bu... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Carucioare 3 In 1
Scaune Auto Copii. Siguranta Testata si PremiataSimplu si rapid de instalat- in autovehicul, impreuna cu oricare baza Maxi-Cosi FamilyFix, 2wayFix- pe toate sasiurile Maxi-Cosi, Quinny, Bebe Confort si pe majoritatea ca... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Auto 0 0 13 Kg
Carucioare Copii. Maxi-Cosi Mura 3 amp 4 roti de la nastere la aproximativ 3.5 ani (0-15 kg).Caruciorul premiat Maxi-Cosi Mura ofera libertatea de a va bucura de timpul liber impreuna cu copilul d-voastra,avand la disp... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Carucioare Reversibile
Scaune Auto Copii. Scaun auto Maxi-Cosi 2wayPearl2wayPearl este primul scaun auto icircn conformitate cu noul standard EU de siguran i-Size, i reprezint cea mai sigur alegere pentru copilul tuEste compatibil cu baza 2wa... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Cu Isofix
Carucioare Copii. Fiecare familie are propriul ei ritm, stil si obiceiuri. La fel si a ta. S-ar putea sa te bucuri facand cumparaturi in oras sau plimbari lungi in mediul rural ... In orice situatie, Maxi-Cosi Stella e... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Carucioare Reversibile
Scaune Auto Copii. Transportarea unui copil dintr-un loc in altul in primele luni de viata trebuie sa fie confortabila si fara complicatii pentru parinti si copii. Sistemul de protectie laterala Maxi-Cosi city (SPS) pen... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Scaune Auto 0 0 13 Kg
Plimbare & Relaxare.
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Plimbare Relaxare