Suport Pentru Sticla Maxi-cosi

Suport Pentru Sticla Maxi-cosi
99.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suport Pentru Sticla Maxi-cosi
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii: - Suport pentru sticl sau biberon care se ataeaz de marginea fotoliului auto- Uor de atasat, se potriveste la toata gama de fotolii Beacutebeacute Confort si Maxi-Cosi (grupa 1, 2 i 3)- Din material p

Produse similare

La Plimbare. Sticla de apa pentru bicicleta decorata cu Fulger Mcqueen.Sticla vine cu suport din plastic pentru montat pe bicicletanbsp... Detalii »
Brand: Stamp   Categorie: Biciclete Si Accesorii
Carucioare Copii. Suport pentru sticla sau biberon care se ataseaza de cadrul caruciorului. Uor de atasat, se potriveste la toata gama de carucioare Quinny. Din material plastic dur... Detalii »
Brand: Quinny   Categorie: Accesorii Carucioare
La Plimbare. Sticla de apa pentru bicicleta decorata cu Disney Princess. Sticla vine cu suport din plastic pentru montat pe bicicletanbsp nbsp... Detalii »
Brand: Stamp   Categorie: Biciclete Si Accesorii
La Plimbare. Sticla de apa pentru bicicleta decorata cu Minnie.Sticla vine cu suport din plastic pentru montat pe bicicletanbsp nbsp... Detalii »
Brand: Stamp   Categorie: Biciclete Si Accesorii
La Plimbare. Sticla de apa pentru Bicicleta decorata cu Barbie.Sticla vine cu suport din plastic pentru montat pe bicicletanbsp nbsp... Detalii »
Brand: Stamp   Categorie: Biciclete Si Accesorii
Carucioare Copii. Suport de sticla universal ce se potriveste atat modelelor de carucioare Valco cat si altor marci.Culoare negru.Producator Valco... Detalii »
Brand: Valco Baby   Categorie: Accesorii Carucioare
Scaune Auto Copii. Suport de sticla pentru masina.Diametru pana la 6.5 cm.Se poate atasa de geam cu ajutorul ventuzei sau se poate atasa de tetiera din fata... Detalii »
Brand: Euret   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Alimentatie. Sticla de apa Minions pentru a avea mereu cu tine o sticla cu apa din care sa bei atunci cand iti este sete.Fie ca esti pe bicicleta sau la scoala sticla cu apa iti va fi de folos.... Detalii »
Brand: Mediadocs   Categorie: Vesela Tacamuri Si Bavete