Scaune Copii

  • Produse Copii Online:
  • 5493   1 - 20
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Shell Plus este omologat pentru utilizarea in masini ECE R4404 pentru copii de la 9 la 25 kgCaracteristici 5 pozitii de inclinare a scaunului Centurile scaunului au sistem de prindere i... Detalii »
Brand: Kinderkraft   Categorie: Scaune Auto 1 9 25 Kg
Brand: Inglesina   Categorie: Scaune Auto Copii 9 36kg
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Talitha este destinat copiilor cu greutatea cuprinsa intre 0 ndash 25 kg (grupele 0, I si II).nbsp Pentru grupa 0 de utilizare (0 ndash 13 kg) scaunul se monteaza cu spatele la directia... Detalii »
Brand: Dhs   Categorie: Scaune Auto 0 1 2 0 25 Kg
Scaune Auto Copii. Guardianfix 3 intruneste cele mai noi norme ECE-R4404 (Supplement 10) corespunzand ultimelor standarde de siguranta.Caracteristici scaun auto Kiddy GuardianFix 3 cu sistem de prindere IsofixScaunul au... Detalii »
Brand: Kiddy   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Protectie, siguranta si tehnologie avansata sunt cuvintele care definesc noul scaun auto Viaggio 2-3 Flex.Recomandat copiilor intre 3 si 12 ani (15-36 kg) Viaggio 2-3 Flex ofera siguranta si protectie... Detalii »
Brand: Peg perego   Categorie: Scaune Cu Isofix
Camera copilului. - Setul de masuta si scaunele Disney Minnie Mouse Pink Fruits reprezinta locul perfect pentru copiii creativi care pot scrie, desena sau se pot juca alaturi de personajele lor indragite- Piesele de mo... Detalii »
Brand: Delta Children   Categorie: Mobilier Pentru Copii
Scaune Auto Copii. Categoria 15-36 kg. Potrivit pentru grupele de greutate II (15-25 kg) si III (22-36 kg), adica de la 3 ani pana la 12 ani. Scaun auto omologat conform standardelor europene ECE R4404 si fabricat i... Detalii »
Brand: Bomiko   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Jucarii de exterior. Masuta cu 2 scaunele pentru copii cu multiple functiinbsp joaca apa si nisip, desenat, lectii etcMasuta este dubla partea de jos include 2 vase pentru jucat (se poate pune apa si nisip) pentru joaca i... Detalii »
Brand: Nano   Categorie: Spatii De Joaca
Scaune Auto Copii. Caracteristici Scaunul auto Atlantis ofera confortul si siguranta necesare pe timpul calatoriilor cu masina. Scaunul este realizat din materiale moi care ofera confort sporit copilului in timp ce ac... Detalii »
Brand: Cangaroo   Categorie: Scaune Auto 1 9 25 Kg
Brand: Coto Baby   Categorie: Scaune Auto Copii 9 36kg
Brand: Joie   Categorie: Scaune Auto Copii 0 18kg
Brand: Caretero   Categorie: Scaune Auto Copii 9 36kg
Brand: Zambirici   Categorie: Scaune Auto Copii 0 13kg
Scaune Auto Copii. Portabilul KID IInbsp ofera o siguranta superioara pentru copii mai mari si poate fi usor mutat dintr-o masina in alta.Securizat cu centura auto in 3 puncte.Grupa 2-3 (15 - 36 kg 4 ani - 12 ani)INSTA... Detalii »
Brand: Britax romer   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Inaltatorul auto TOPO LUXE cu motive DISNEY combina perfect siguranta oferita de un scaun auto si confortul necesar copilului in timpul calatoriei.nbspCaracteristici - ofera siguranta si confort copil... Detalii »
Brand: Lorelli   Categorie: Inaltatoare Auto
Scaune Auto Copii. Inaltatorul auto TOPO LUXE cu motive DISNEY combina perfect siguranta oferita de un scaun auto si confortul necesar copilului in timpul calatoriei.nbspCaracteristici - ofera siguranta si confort copil... Detalii »
Brand: Lorelli   Categorie: Inaltatoare Auto
Alimentatie. Caracteristici Jucariile Lamaze cresc odata cu bebelusii care se bucura pe masura ce lunile trec.Freddie te va ajuta sa astepti nbspcu nerabdare de fiecare data urmatoarea masa.Jucaria se ataseaza la... Detalii »
Brand: Lamaze   Categorie: Scaune De Servit Masa
Alimentatie. Scaunul de masa Mambo este extrem de confortabil pentru bebelusul dumneavoastra.Ideal pentru copilasii cu varsta cuprinsa intre 6- 36 luni, de pana la 17 kg.Tavita estenbspajustabila pe 3 pozitiinbsps... Detalii »
Brand: Gmini   Categorie: Scaune De Servit Masa
Scaune Auto Copii. Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza suprafata scaunelului, iar structura tip fagure 3D asigura o circulatie optima a aerului. Astfel... Detalii »
Brand: Altabebe   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Alimentatie. Confortabil si cu design dragut Disney - scaunul de masa Mac Baby Deluxe.nbspMac Baby Deluxe este perfect pentru servirea mesei pentru bebelusul dvs. Si cand ceva se varsa - tava din plastic se poate... Detalii »
Brand: Hauck   Categorie: Scaune De Servit Masa
  • Produse Copii Online:
  • 5493   1 - 20