Scaune Auto

  • Produse Copii Online:
  • 3055   1 - 20
Brand: Inglesina   Categorie: Scaune Auto Copii 9 36kg
Scaune Auto Copii. Protectie, siguranta si tehnologie avansata sunt cuvintele care definesc noul scaun auto Viaggio 2-3 Flex.Recomandat copiilor intre 3 si 12 ani (15-36 kg) Viaggio 2-3 Flex ofera siguranta si protectie... Detalii »
Brand: Peg perego   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Shell Plus este omologat pentru utilizarea in masini ECE R4404 pentru copii de la 9 la 25 kgCaracteristici 5 pozitii de inclinare a scaunului Centurile scaunului au sistem de prindere i... Detalii »
Brand: Kinderkraft   Categorie: Scaune Auto 1 9 25 Kg
Brand: Coto Baby   Categorie: Scaune Auto Copii 9 36kg
Scaune Auto Copii. Colectia 2017 -nbspCea mai buna alegere pentru parintii ce cauta un scaunel auto pe care sa-l foloseasca un timp indelungat. Adaptat pentru diferite grupe de greutate, scaunelul este construit ca sa o... Detalii »
Brand: Espiro   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Talitha este destinat copiilor cu greutatea cuprinsa intre 0 ndash 25 kg (grupele 0, I si II).nbsp Pentru grupa 0 de utilizare (0 ndash 13 kg) scaunul se monteaza cu spatele la directia... Detalii »
Brand: Dhs   Categorie: Scaune Auto 0 1 2 0 25 Kg
Scaune Auto Copii. Guardianfix 3 intruneste cele mai noi norme ECE-R4404 (Supplement 10) corespunzand ultimelor standarde de siguranta.Caracteristici scaun auto Kiddy GuardianFix 3 cu sistem de prindere IsofixScaunul au... Detalii »
Brand: Kiddy   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Krausman Safe Purple se poate folosi de la varsta 9 luni pana la 12 ani sau de la greutatea de 9 kg pana la 36 kg.Acesta are 3 moduri de utilizare.Testat in totalitate in conformitate cu... Detalii »
Brand: Krausman   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun Auto Affixtrade - Scaun auto pentru copii marca GracoAffix este un scaun auto 2 in 1 (scaun auto cu spatar si inaltator auto recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (4 - 12... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Categoria 15-36 kg. Potrivit pentru grupele de greutate II (15-25 kg) si III (22-36 kg), adica de la 3 ani pana la 12 ani. Scaun auto omologat conform standardelor europene ECE R4404 si fabricat i... Detalii »
Brand: Bomiko   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Caracteristici Scaunul auto Atlantis ofera confortul si siguranta necesare pe timpul calatoriilor cu masina. Scaunul este realizat din materiale moi care ofera confort sporit copilului in timp ce ac... Detalii »
Brand: Cangaroo   Categorie: Scaune Auto 1 9 25 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto SPORTIVO ONLY cu ISOFIX Black de la Coletto. Scaun auto pentru copii intre 9-36 kg (9 luni-12 ani).Prezinta piele de foarte buna calitate pe partile laterale ale scaunului.Caracteristici Sc... Detalii »
Brand: Coletto   Categorie: Scaune Cu Isofix
Brand: Fisher Price   Categorie: Scaune Auto Copii 15 36kg
Brand: Joie   Categorie: Scaune Auto Copii 0 18kg
Scaune Auto Copii. Cel mai istet si versatil insotitor, proiectat sa creasca la fel de repede ca si bebelusul, de la 0 la 7 ani ndash totul in cele mai stricte conditii de siguranta. Stages Isofix se remarca prin poziti... Detalii »
Brand: Joie   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Portabilul KID IInbsp ofera o siguranta superioara pentru copii mai mari si poate fi usor mutat dintr-o masina in alta.Securizat cu centura auto in 3 puncte.Grupa 2-3 (15 - 36 kg 4 ani - 12 ani)INSTA... Detalii »
Brand: Britax romer   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Un scaun auto pentru copii este foarte important pentru siguranta copilului pe durata transportului, indiferent de distanta parcursa.Acest scaun auto bebe este recomandat pentru grupa 0-25 kg. Pentru... Detalii »
Brand: Moni   Categorie: Scaune Auto 0 1 2 0 25 Kg
Carucioare Copii. Saltea suplimentara bebelusi BO Jungle 3 in 1 pentru carucior, scaun auto, scoica, RozSaltea suplimentara cu intrebuintari multiple pentru bebelusi.Salteaua este 3 in 1 si poate fi folosita atat ca su... Detalii »
Brand: Bo Jungle   Categorie: Accesorii Carucioare
Scaune Auto Copii. Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza suprafata scaunelului, iar structura tip fagure 3D asigura o circulatie optima a aerului. Astfel... Detalii »
Brand: Altabebe   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Cu 10deg mai multa inclinare cu mare usurintanbspKlippan TRIOFIX RECLINE Isofixnbspeste un scaun auto sigur, care poate fi utilizat atat cu spatele, cat si cu fata catre sensul de mers.Pe parcursul pr... Detalii »
Brand: Klippan   Categorie: Scaune Cu Isofix
  • Produse Copii Online:
  • 3055   1 - 20