Scaune Auto

  • Produse Copii Online:
  • 1897   1 - 20
Scaune Auto Copii. Scaun auto SLF23 cu Iso fix de la Kiwy,brand italian cu produse de foarte buna calitate fabricate in Italia.Scaun auto grupa 23 pentru copii intre 15-36 kg (3-11 ani).Caracteristici Instalarea scaun... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Scaun auto grupa 123 pentru copii intre 9-36 kg (9 luni-11 ani).Caracteristici Centurile de siguranta au sistem de prindere in 5 puncte. Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto grupa 23 pentru copii intre 15-36 kg (3 ani-11 ani).Caracteristici Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta. Dotat cu cotiere. Design modern si sportiv.... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto grupa 123 pentru copii intre 9-36 kg (9 luni-11 ani).Caracteristici Scaun auto S123 de la Kiwy,brand italian cu produse de foarte buna calitate fabricate in Italia. Centurile de sigurant... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto cu isofix grupa 1 pentru copii intre 9-18 kg (9 luni-4 ani).Caracteristici Scaun auto SPF1 cu Iso fix de la Kiwy,brand italian cu produse de foarte buna calitate fabricate in Italia. Sca... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Scaun auto grupa 1 pentru copii intre 9-18 kg (9 luni-4 ani).Caracteristici Scaun auto SP1 de la Kiwy,brand italian cu produse de foarte buna calitate fabricate in Italia. Scaunul este construit cu... Detalii »
Brand: Kiwy   Categorie: Scaune Auto 0 1 0 18 Kg
Scaune Auto Copii. Descriere generala scaun auto Aton Scaunul pentru copii Aton, pentru grupa 0+ (0-13 kg), este extrem de usor si spatios, fiind premiat de catre institutul independent german Stiftung Warentest (062009... Detalii »
Brand: Cybex   Categorie: Scaune Auto 0 0 13 Kg
Scaune Auto Copii. Se folosete pentru protecia fotoliului auto Opal,mai ales pe timp de var Reduce transpiraia bebeluului,acesta se va simi mult mai confortabil Lavabil la 30 grade C. 100 bumbac Greutate 100gr... Detalii »
Brand: Bebe Confort   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. - Printr-o simpl rotire a butonului central, fotoliul se ajusteaz pe lime pentru confortul maxim al copilului (de la 44 cm la 55 cm) - datorit sistemului Modulo Safe patentat Beacutebeacute Confort- S... Detalii »
Brand: Bebe Confort   Categorie: Scaune Auto 0 1 0 18 Kg
Scaune Auto Copii. Grupa 1Greutate 9-18 KgVacircrsta 9 luni ndash 4 aniPoziionare cu faa la sensul de mersOmologat ECE R44-04Fixarea scaunuluinbsp -nbsp Prin intermediul sistemului ISOfixBeSafe iZi Comfort X3 ISOfix est... Detalii »
Brand: Besafe   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Scaunul auto ideal pentru nou-nascuti, datorita unghiului de inclinare al spatarului , precum si protectiei laterale a capului. Usor de instalat, multumita bazei cu prindere in Isofix sau in centura m... Detalii »
Brand: Inglesina   Categorie: Scaune Auto 0 0 13 Kg
Scaune Auto Copii. Inglesina prezinta Amerigo HAS Isofix,fotoliul auto aprobat pentru Grupa 1 (9 - 18 kg). Echipat cu sisteme avansate de securitate precum sistemul exclusiv de absorbtie a socului HSA,Amerigo ajuta pari... Detalii »
Brand: Inglesina   Categorie: Scaune Cu Isofix
Scaune Auto Copii. Inglesina prezinta Amerigo HSA,fotoliul auto aprobat pentru Grupa 1 (9 - 18 kg). Echipat cu sisteme avansate de securitate precum sistemul exclusiv de absorbtie a socului HSA,Amerigo ajuta parintii sa... Detalii »
Brand: Inglesina   Categorie: Scaune Auto 0 1 0 18 Kg
Scaune Auto Copii. Kids Zone de la Jane a creat o husa pentru caruciorul sau pentru scaunul pentru copii, husa care se adapteaza la orice tip de carucior si scaun grupa 1, 2, 3 si care asigura un confort sporit copilulu... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Se folosete pentru protecia fotoliului auto Axiss,mai ales pe timp de var Reduce transpiraia bebeluului,acesta se va simi mult mai confortabil Lavabil la 30 grade C. 100 bumbac Greutate 100gr... Detalii »
Brand: Maxi Cosi   Categorie: Accesorii Scaune Auto
Scaune Auto Copii. Scaun auto evolutiv omologat pentru grupele 1-2-3 (9-36 kg) Hamuri cu prindere in 5 puncte, ajustabile in inaltime Cu tetiera reglabila pe inaltime, spatar ajustabil, caputsit cu absorbanti la imp... Detalii »
Brand: Cam   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaunul auto Monte Carlo pentru grupa 2,3 (15- 36 kg),este destinat sa se adapteze copilului Dvs in fiecare din fazele sale de crestere multumita sistemului integral de ajustare. Se adapteaza pe inalt... Detalii »
Brand: Jane   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto Junior Maxi - Peacoat - Scaun auto pentru copii marca Graco.Recomandat pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15-36 kg (3 - 12 ani).Se asigura cu centura de siguranta a masinii.Caracteris... Detalii »
Brand: Graco   Categorie: Scaune Auto 2 3 15 36 Kg
Scaune Auto Copii. Scaun auto evolutiv omologat pentru grupele 1-2-3 (9-36 kg)Hamuri cu prindere in 5 puncte,ajustabile in inaltimeCu cotiere si spatar ajustabil,caputsit cu absorbanti la impact lateral,pentru confort s... Detalii »
Brand: Cam   Categorie: Scaune Auto 1 2 3 9 36 Kg
Brand: Red Castle   Categorie: Scaune Auto Copii 0 13kg
  • Produse Copii Online:
  • 1897   1 - 20